Så här funkar kösystemet

Så fort du har registrerat dig som sökande börjar du samla kötid. Varje dag ger en poäng. För att kunna erbjudas en lägenhet måste du anmäla intresse för just den lägenheten. Det gör du via Lediga lägenheter. Klicka på det lediga objektet och välj Registrera intresseanmälan.

Lediga objekt ligger ute på hemsidan ungefär en vecka. När anmälningstiden har gått ut så ringer vi eller skickar ut erbjudande om visning till dem med längst kötid som anmält intresse och som i övrigt uppfyller kraven i vår uthyrningspolicy. Du kan anmäla intresse till högst tre lägenheter samtidigt. Du står alltså inte i kö till alla Tibrobyggens lägenheter, utan anmäler intresse för lägenheter som du kan tänka dig. Vi rekommenderar att du loggar in minst en gång per vecka. Då riskerar du aldrig att missa några lediga objekt. Om du tackar nej/svarar inte till tre lägenheter i rad spärras dina köpoäng i 6 månader.

Kontakta oss på Tibrobyggen om du har frågor kring detta. Vi kan tyvärr inte svara på frågor om hur du ligger till i kön eller om dina möjligheter att få en viss lägenhet.

Prenumerera på lediga objekt

Ett bekvämt sätt att hålla koll på intressanta objekt är att använda vår prenumerationstjänst. Då får du ett e-postmeddelande så fort det publiceras en lägenhet som är intressant för dig. Kriterierna lägger du själv in i Mina sidor. Välj Köplatser under fliken Söka nytt, klicka på plustecknet och fyll i vad du är intresserad av.Tänk på att prenumerationen bara ger dig information. Du måste ändå anmäla intresse för en ledig lägenhet för att kunna få den.

Behåll din plats

Observera att du måste logga in på Mina sidor minst en gång per år för att behålla din kötid. Du kan också bli av med din kötid om du tackar nej till tre lägenheter i rad.

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se