Sök lägenhet/bilplats

Vill du söka bostad, garage eller parkeringsplats hos oss på Tibrobyggen? I menyn till vänster finns information om våra lediga objekt, vårt kösystem och vilka krav du behöver uppfylla för att få hyra av oss.

OBS: Till dig som söker bilplats och har flest köpoäng skickar vi ut kontrakt direkt, utan att ringa först. Du måste därför vara säker på att du vill ha platsen redan när du anmäler ditt intresse.

Viktig information om nytt kösystem

Från och med den 20 januari 2022 har vi på Tibrobyggen nytt kösystem. Det betyder att du måste registrera dig även om du stått i kö hos Tibrobyggen tidigare. För att behålla dina tidigare köpoäng behöver du registrera dig senast den 31 december 2022.

Du registrerar dig på Mina sidor genom att fylla i dina personuppgifter och välja ett lösenord.

När du är registrerad kan du logga in på Mina sidor med BankID eller med ditt lösenord. Du som redan är hyresgäst kan använda BankID även för att registrera dig.

Jag vill registrera mig 

Ta mig till Mina sidor 

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se