Tibrobyggen formar starkt team för framtiden

Nu startar en spännande resa hos oss på Tibrobyggen. Ett 15-tal personer med olika kompetenser ska rekryteras – vill du bli en av dom?

Som allmännyttigt bostadsbolag har vi på Tibrobyggen en viktig roll i Tibros vardag. Vi erbjuder bra bostäder och lokaler för våra hyresgäster, och är samtidigt en stabil kraft i byggandet av en stark framtid för nuvarande och framtida invånare.

I många år har vi köpt in förvaltning och fastighetsskötsel från Riksbyggen. Nu bygger vi i stället vår egen organisation, och tar därmed ett steg närmare Tibro och våra hyresgäster. Under 2021 kommer vi att rekrytera ett 15-tal personer med olika kompetenser till vårt nya team.

– Personalen som har arbetat för oss via Riksbyggen är både erfaren och kompetent. Vi har ett gott samarbete med Riksbyggen men nu är det dags att ta ett nytt steg in i framtiden. Det här är starten på en spännande framtid för både bolaget och Tibro som kommun, säger Tibrobyggens ordförande Rasmus Hägg.

Rekryteringsprocessen startar i början av april och kommer att fortsätta stegvis under året.

– Det handlar om en rad nyckelkompetenser både på kontoret och ute i våra områden, säger vd Morgan Arvidsson och tillägger:

– Vi välkomnar alla som vill bidra till Tibros och våra hyresgästers framtid att söka våra tjänster.

Under sommaren/hösten ska en stor del av Tibrobyggens eget team vara format. I början av nästa år börjar ett nytt kapitel i bolagets historia.

– Med en egen, stabil organisation som grund utvecklar vi Tibrobyggen till en ännu starkare och mer långsiktig aktör för Tibrobornas och våra hyresgästers bästa. På det här viset kan vi i ännu högre grad bidra till att uppfylla Tibros vision om samarbetsanda, hållbara boendemiljöer och en vardag med livskvalitet, säger Morgan.

Är du intresserad av våra tjänster? Kika här!

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se