Vi bygger starkt team för framtiden

Vi på Tibrobyggen är mitt i en spännande resa. 15 personer med olika kompetenser ska rekryteras – är du en av dem?

Som allmännyttigt bostadsbolag spelar vi en viktig roll i Tibros vardag. Vi erbjuder bra bostäder och lokaler för våra hyresgäster, och bidrar samtidigt till att bygga en stark framtid för nuvarande och framtida invånare.

I många år har vi köpt in förvaltning och fastighetsskötsel från Riksbyggen. Nu bygger vi i stället vår egen organisation, och tar därmed ett steg närmare Tibro och våra hyresgäster. Under 2021 formar vi ett nytt team, med ett 15-tal personer med olika kompetenser.

En rad nyckelkompetenser rekryteras nu till kontoret och våra områden. Rekryteringsprocessen startade i våras och pågår för fullt. I början av 2022 ska Tibrobyggens nya team vara redo att ta över förvaltningen.

Vill du vara med på vår spännande utvecklingsresa? Här listar vi de tjänster som finns lediga för tillfället.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Kvartersvärd

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se