Vi bygger starkt team för framtiden

Nu startar en spännande resa hos oss på Tibrobyggen. 15 personer med olika kompetenser ska rekryteras – vill du bli en av dem?

Som allmännyttigt bostadsbolag har vi på Tibrobyggen en viktig roll i Tibros vardag. Vi erbjuder bra bostäder och lokaler för våra hyresgäster, och är samtidigt en stabil kraft i byggandet av en stark framtid för nuvarande och framtida invånare.

I många år har vi köpt in förvaltning och fastighetsskötsel från Riksbyggen. Nu bygger vi i stället vår egen organisation, och tar därmed ett steg närmare Tibro och våra hyresgäster. Under 2021 kommer vi att rekrytera ett 15-tal personer med olika kompetenser till vårt nya team.

En rad nyckelkompetenser ska rekryteras, både till kontoret och till våra områden. Rekryteringsprocessen startar i början av april och kommer att fortsätta stegvis under året. I början av 2022 kommer Tibrobyggens nya team att vara redo att ta över förvaltningen.

Vill du vara med på vår spännande utvecklingsresa? Här listar vi de tjänster som finns lediga för tillfället.

Varmt välkommen med din ansökan!

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se