Viktigt för dig som står i bostadskö

Från och med den 20 januari 2022 har vi på Tibrobyggen nytt kösystem. Det är smidigt och lätt att använda.

Första gången du använder systemet måste du registrera dig. Det gäller även om du redan står i kö och har samlat poäng hos Tibrobyggen tidigare. För att behålla dina tidigare köpoäng behöver du registrera dig senast den 31 december 2022.

Gör så här

Du registrerar dig på Mina sidor genom att fylla i dina personuppgifter och välja ett lösenord.

När du är registrerad kan du logga in på Mina sidor med BankID eller med ditt lösenord. Du som redan är hyresgäst kan använda BankID även för att registrera dig.

När du är inloggad kan du bland annat ställa dig i kö, se dina köpoäng och se vilka lägenheter du anmält intresse för.

Samma villkor

Det digitala systemet är alltså nytt, men villkoren för att ställa sig i kö, göra intresseanmälningar och hyra lägenhet är desamma som tidigare. Läs gärna mer om vårt kösystem genom att följa länken nedan – eller gå direkt till registreringssidan och kom i gång med systemet.

Jag vill registrera mig eller logga in  

Jag vill läsa mer om kösystemet  

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se