Välkommen Magnus!

Sedan ett par veckor tillbaka är Magnus Granlund ny förvaltare hos oss på Tibrobyggen. Han kommer närmast från en förvaltartjänst i Skövde kommun, där han har ansvarat för bland annat äldreboenden, gruppbostäder och förskolor de senaste sju åren.

Hos oss på Tibrobyggen kommer Magnus att planera underhåll av alla våra fastigheter samt vår mark. Han ska också hålla i besiktningar av allt från brandlarm till lekplatser, och vid behov utveckla både byggnader och mark så att de fungerar på det sätt som vi önskar.

Även på fritiden har Magnus ett stort intresse för hus och byggnationsarbete – han fixar gärna med villan hemma i Skövde eller med sommarstugan som han och familjen har vid Örlen.

Vi hälsar Magnus varmt välkommen till oss på Tibrobyggen!

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se