Välkommen Jesper!

Som teknik- och energiingenjör har Jesper en viktig roll när det gäller både klimatfokus och våra hyresgästers välbefinnande. Han ser nämligen till att våra tekniska system fungerar optimalt. Det kan exempelvis handla om att våra värmesystem ska värma våra bostäder och lokaler på ett effektivt sätt och med så låg klimatpåverkan som möjligt.

Jesper brinner för att våra hyresgäster ska bo klimatsmart och att man genom att välja oss som hyresvärd ska kunna bidra till hållbar utveckling.

Jesper är ett nytt ansikte i Tibrobyggen-familjen. Han kommer senast från ett liknande, mångårigt uppdrag på Skövdes kommunala bostadsbolag Skövdebostäder och har tidigare pluggat till ingenjör på Karlstads universitet. Nu har han alltså tagit steget till oss i Tibro, där han också bor.

Vi hälsar Jesper varmt välkommen i vårt gäng!

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se