Välkommen Christer!

För ett bostadsbolag som Tibrobyggen är skötsel och underhåll av fastigheter förstås jätteviktigt. Christer, som är ny fastighetschef hos oss, har därför en nyckelroll i bolaget och i vårt gäng.  

Enkelt uttryckt kan man säga att Christer ansvarar för våra fastigheters underhåll. Han är därmed också chef för våra fastighetsskötare och våra lokalvårdare, alltså alla dem som ser till att du som hyresgäst har det snyggt och trevligt omkring dig. 

Christer jobbade tidigare som förvaltare hos oss via Riksbyggen och känner alltså Tibrobyggen väl sedan tidigare. Längre tillbaka har han bland annat varit skadeingenjör på ett försäkringsbolag och varit platschef på ett saneringsföretag. 

Christers drivkraft är mötet med människor och att kunna påverka och genomföra saker. Han gläds åt att få vara med och bygga upp det nya Tibrobyggen tillsammans med sina kollegor. Vi hälsar Christer varmt välkommen i gänget!

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se