Välkommen Anneli!

Tibrobyggens senaste nyförvärv är ett välkänt ansikte för många hyresgäster. Anneli har jobbat med Tibrobyggen på olika sätt i många år och nu är hon alltså dessutom anställd i vår egen organisation.

I rollen som kundansvarig kommer Anneli att ha mycket kontakt med våra hyresgäster i både lägenheter och lokaler, men också jobba en del med marknadsföring och mediefrågor. Tidigare har hon både drivit restaurang och jobbat som tillskärerska i möbelindustrin – och även utanför jobbet har hon fullt upp med många olika intressen och åtaganden.

Annelis vision är att Tibrobyggen ska ha Sveriges nöjdaste kunder! Bakom den ambitionen ligger hennes passion för service och en stark vilja att bidra till ett gott och tryggt boende för våra hyresgäster. Ett bra boende för alla skeden i livet, det vill Anneli vara med och ge Tibroborna. Vi på Tibrobyggen instämmer – och önskar Anneli varmt välkommen till oss!

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se