Tibrodagarna är tillbaka den 7-8 juni 2024

För tredje året i rad bjuder Tibro handel in alla till årets största folkfest – Tibrodagarna! Och vi på Tibrobyggen är stolta över att sponsra denna fantastiska händelse!

Under två härliga dagar kommer Tibro centrum att förvandlas till en festplats för hela familjen, fylld med musik, underhållning, god mat och dryck samt spännande aktiviteter för alla åldrar.

Vi på Tibrobyggen ser fram emot att bidra till detta evenemang som erbjuder ett fullspäckat program som passar både stora och små.

Tibrodagarna är en möjlighet för oss att visa det positiva ansiktet av Tibro och skapa gemenskap och samhörighet för alla Tibrobor och besökare, både lokala och utifrån.

Evenemanget är GRATIS och öppet för alla. Så boka redan nu in 7-8 juni i din kalender och se till att INTE missa årets fest!

Här är några av höjdpunkterna:

Fredag
Knallemarknad mellan 10-18
Tivoli hela dagen
Träffa politiker i Politikerdalen
Foodtrucks
Erbjudanden i butikerna
Non-stop dansband på kvällen med Sandins & Hardys
Öltält
Musik på 3 scener

Lördag
Knallemarknad mellan 10-15
Melodikrysset i Järnvägsparken med Tibro Bibliotek
Tivoli hela dagen
EU-utfrågning av politiker i Politikerdalen 11-13
Foodtrucks
Erbjudanden i butikerna som har öppet till 15
Öltält
Musik på 3 scener med bland annat Grebbans show
Uppvisning från Dancing Diamond Fitness

Vi ses på Tibrodagarna! Ta med hela familjen och njut av två oförglömliga dagar tillsammans med oss och alla andra härliga Tibrobor!

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se