Tibrobyggen söker lokalvårdare

Vill du vara med och bidra till Tibrobyggens nystart och framgångar?
Nu söker vi en duktig, vikarierande och ansvarsfull lokalvårdare till vår verksamhet. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

I den här rollen kommer du att arbeta med lokalvård i Tibrobyggens bostäder och lokaler. Mer specifikt innebär det att du kommer att se till att våra fastigheter är välstädade och hålls i gott skick dvs städning av trapphus, tvättstugor, toaletter, lokalytor mm. Vissa hyresgäster kommer behöva hjälp med flyttstädning, vilket vi kommer hjälpa till med mot en ersättning. Du blir en viktig del av vår verksamhet och betyder mycket för våra hyresgäster eftersom ditt jobb bidrar till trivsel, service och trygghet. Tillsammans med fastighetschef, arbetsledare, driftstekniker och kvartersvärdar utvecklar ni arbetssätt som ger mervärden för våra hyresgäster.

Tjänsten är en visstidsanställning på heltid från mitten av oktober 2022. Arbetstiden är normalt på dagtid under vardagar.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning och/eller relevant arbetslivserfarenhet inom lokalvård och har kunskap om effektiva städmetoder som ger god förvaltningsekonomi av våra fastigheter.

Du är tillmötesgående och professionell i din yrkesroll, du förstår vikten av att ge din allra bästa service till våra hyresgäster. Vidare tror vi att du drivs av att leverera kvalitet i allt du gör och kan vara självgående i ditt arbete samtidigt som du är en lagspelare.

Det är ett krav att du har 8-körkort.

Vad kan Tibrobyggen erbjuda dig?
Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete i en liten organisation som ger utrymme för eget initiativtagande och ansvar.


Kontaktuppgifter och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Fastighetschef Christer Karlsson, christer.karlsson@tibrobyggen.se 0504-150 80
Arbetsledare Joakim Enoksson, joakim.enocksson@tibrobyggen.se, 0504-150 72

Välkommen in med din ansökan till christer.karlsson@tibrobyggen.se märk din ansökan med ”Lokalvårdare Tibrobyggen”. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, senast 2022-08-21.

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se