Ny ordförande hos Tibrobyggen

Rasmus Hägg (S) är ny ordförande hos Tibrobyggen. Han gör sin andra mandatperiod som kommunpolitiker; förutom ordförandeuppdraget är han också ledamot i kommunfullmäktige och i kommunstyrelsen. Rasmus efterträder partikamraten Hans Dahm.

”Det är spännande att få bli en del av Tibrobyggen och som ny i styrelsen känns det tryggt att ha flera erfarna kollegor vid min sida. Tibrobyggen är ett välskött bolag som värnar om sina hyresgäster och har en viktig roll för Tibros utveckling och framtid”, säger Rasmus.

Övriga ledamöter i Tibrobyggens styrelse är Per-Olof Qvick (M), Jan Henningsson (C), Peter Söderlund (L) och Åse Nicklasson (SD).

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se