Sök bilplats på hemsidan

Söker du garage- eller parkeringsplats? Nu kan du se lediga objekt direkt på vår hemsida. 

I de allra flesta av våra områden finns garage- och/eller parkeringsplatser att hyra. Du som är intresserad kan nu se tillgången och anmäla ditt intresse direkt på vår hemsida. 

De lediga garage- och parkeringsplatserna är inritade på en karta. Du kan anmäla dig till högst ett objekt i veckan. Om flera anmäler intresse för samma plats är det den med flest köpoäng som får hyra platsen. 

Varje onsdag tar vi bort de objekt som det finns anmälningar på från hemsidan. Då skickas också kontrakt ut för påskrift till den som erbjuds platsen. Observera att vi skickar ut kontraktet direkt, utan att ringa först. Du måste därför vara säker på att du vill ha platsen redan när du anmäler ditt intresse. Kontrakten skrivs från och med månadsskifte. 

OBS: För närvarande finns inga parkeringsplatser att hyra i Brittgården, enbart garageplatser.

Securitas kontrollerar
Från och med den 1 september kontrollerar Securitas vilka platser som är hyrda. Är din hyrda plats upptagen? Kontakta då Securitas (kontaktuppgifter finns på skyltar vid infarten till din parkering. 

I dagsläget har Tibrobyggen inga planer på att införa SMS-parkering.

 

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se