Nu hyr vi ut Skattegårdens parkeringar

Från den 1 april 2022 inför vi avgift på våra parkeringsplatser och carportar.

Hyran för parkering blir 110 kr/mån och för carport blir det 220 kr/mån.

Vi har delat ut information i alla brevlådor på Skattegården. På den informationen framgår det att man ska lämna in en ansökan om man önskar hyra en parkering eller carport. Ansökan lämnas i vår brevlåda på Centrumgatan 13.  Senast den 20 mars behöver vi ha din ansökan.

Till en början hyr vi ut en plats per hushåll. Blir det några platser över kommer de att inom kort publiceras på vår hemsida så att man kan anmäla sitt intresse där.

Det kommer att finnas några besöksplatser och några handikapplatser. Besöksplatserna kommer vara begränsade till 4 timmar. Handikapplatserna hyrs ut efter uppvisande av giltigt handikapptillstånd.

Passa därför på att registrera dig, dels i vår bostadskö men även i vår bilplatskö. Har du varit registrerad i bostadskö och/eller bilplatskö hos Riksbyggen kommer du automatiskt få tillbaka din kötid när du gör en ny registrering.

För att registrera dig i bostadskö och/eller bilplatskö går du in på www.tibrobyggen.se. Får du det inte att fungera är du välkommen att ringa 0504-142 30 eller besöka vår BoButik på Centrumgatan 13.

Anneli & Anki

Tibrobyggens BoButik


Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se