Planerade hyresjusteringar för 2024-2025

Vi på Tibrobyggen har nått en överenskommelse med Hyresgästföreningen angående kommande hyresjusteringar för de kommande två åren.

Från och med 1 april 2024 kommer hyrorna att justeras med 56 kronor per kvadrat och år för varmhyror och 40 kronor per kvadrat och år för kallhyror.

För det kommande året, från och med 1 april 2025, kommer hyrorna att justeras med 53 kronor per kvadrat och år för varmhyror och 40 kronor per kvadrat och år för kallhyror.

Vi är medvetna om att förändringar i kostnader kan vara påfrestande för många och vi arbetar kontinuerligt för att hålla våra hyror så rimliga som möjligt, samtidigt som vi bibehåller den höga kvaliteten på ert boende.

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se