Tibrobyggen ny medlem i Sveriges Allmännytta

Tibrobyggen är nu en del av Sveriges Allmännytta. Medlemskapet ger oss viktiga nätverk och en ännu starkare grund för att forma framtidens hållbara boendemiljöer, säger Tibrobyggens vd Morgan Arvidsson.

Tibrobyggen är nu medlem i Sveriges Allmännytta. Därmed är bolaget ett av 315 allmännyttiga bolag som ingår i branschorganisationen. Tillsammans förvaltar medlemsbolagen nästan en miljon lägenheter över hela Sverige. Medlemskapet ger Tibrobyggen goda förutsättningar för framtiden på flera sätt.

– Medlemskapet är ett viktigt steg i Tibrobyggens utveckling. Styrelsen har sedan tidigare beslutat att vi ska ansöka om medlemskap och nu är vi glädjande nog en del av branschorganisationen, säger Rasmus Hägg, ordförande i Tibrobyggens styrelse.

Sveriges Allmännytta är en stark aktör i branschen och arbetar på olika sätt för att värna och långsiktigt utveckla hyresrätten som boendeform.

– Det finns många anledningar till att vi valt att gå med, men framför allt ger det oss ett fantastiskt kontaktnät för att fortsätta att utveckla vår organisation och framtidens hållbara boendemiljöer, säger Arvidsson.

Läs mer om medlemskap i Sveriges Allmännytta.

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se