Nominering gav mersmak

Under torsdagskvällen ägde Kundkristallens prisutdelningen rum på Berns salonger i Stockholm. Totalt var det 653 000 lägenheter som tävlade och Mannerssons fastighets AB gick hem som segrare i kategorin ”Högsta produktindex” där även Tibrobyggen var nominerade.

– Vi vann visserligen inte denna gången, men det har gett oss mersmak att jobba vidare, säger Tibrobyggens VD Morgan Arvidsson och påpekar att Tibrobyggen ändå känner sig som vinnare efter att på så kort tid vara nominerade i konkurrens med 100 andra bolag. 

Kundkristallen är fastighetsbranschens prestigefyllda pris som varje år delas ut bland bostadsbolag som genomfört kundundersökningar via AktivBo.

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se