Maria och Peder på nya poster

Lagom till hösten har vi fått två nya medarbetare i gänget: Maria Dafid och Peder Denzler.

Maria är administratör och vårt ansikte utåt. Du som hyr av Tibrobyggen möter henne i vår reception eller per mejl och telefon. Hon har också hand om uthyrning, kontraktsskrivning och besiktningar. Maria kommer närmast från en fastighetsförvaltarutbildning. Hon vikarierar för Sevana Safar, som är föräldraledig i ett år.

– Jag trivs jättebra på Tibrobyggen. Vi som jobbar här är som en familj och det är väldigt roligt att lära känna hyresgästerna, säger Maria.

Peder är vår nye tekniske förvaltare. Han ansvarar bland annat för att planera och samordna det löpande underhållet på våra fastigheter. Peder kommer närmast från jobb som arbetsledare på byggbolaget Skeppsviken och har nu antagit utmaningen att arbeta ”på andra sidan”.

– Tibrobyggen är ett välskött bolag med duktigt folk. Jag ser fram emot att sätta mig in i jobbet och bidra med min kunskap, säger Peder.

Vi hälsar Peder och Maria varmt välkomna till oss!

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se