Kristallchans för Tibrobyggen    

Har Tibrobyggen Sveriges nöjdaste hyresgäster? Det får vi veta den 9 februari. Då koras nämligen vinnarna i Kundkristallen 2023, där Tibrobyggen är en av de nominerade.

Kundkristallen är fastighetsbranschens prestigefyllda pris som varje år delas ut bland bostadsbolag som genomfört kundundersökningar via AktivBo.

Tibrobyggen har som en av tre bostadsbolag i Sverige nominerats i kategorin Högsta produktindex. Det handlar om hur nöjda hyresgästerna är med sin bostad och sitt bostadsområde. Nomineringen betyder alltså att Tibrobyggen är bland de tre bästa i Sverige i sin kategori. Kanske bäst i Sverige, till och med?

Totalt tävlar ett hundratal bolag om utmärkelserna i olika kategorier. De som fått bäst resultat i undersökningarna tar också hem kundkristallerna. Med andra ord är det hyresgästerna som styr resultatet.

– Att vara nominerad till en kundkristall är verkligen ett kvitto på det arbete som landets hyresvärdar lägger ned för att varje dag leverera service till sina kunder, kommenterar Frida Kullh, vd på AktivBo Sverige.

Vi på Tibrobyggen tackar våra hyresgäster för det goda resultatet – och håller tummarna för att vi tar hem en vinst från Kundkristall-galan den 9 februari!

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se