Fem frågor till vår förvaltare

I maj fick Tibrobyggen en ny förvaltare i Christer Karlsson. Nu har han hunnit värma upp i sin nya yrkesroll.

Hej Christer! Du jobbar som förvaltare hos oss på Tibrobyggen. Vad innebär det?
– Som förvaltare ansvarar jag för drift och underhåll på alla våra fastigheter. Det betyder att jag ska utveckla, underhålla och bibehålla vårt fastighetsbestånd så att våra hyresgäster trivs och har det bra hos oss på Tibrobyggen. Jag har också mycket kontakt med våra hyresgäster, exempelvis i samband med parkeringsfrågor, in- och utflyttning och om det uppstår någon typ av skador i lägenheterna. De flesta byggrelaterade frågor går genom mig, kan man säga. Det är ett mycket varierande arbete.

Vad är roligast med jobbet?
– Alla kundkontakter – jag gillar verkligen kundmöten! Och så tycker jag om problemlösning, vilket jag får många tillfällen till i det här jobbet.

Vad gjorde du innan du kom till Tibrobyggen?
– Då arbetade jag under några år på saneringsföretaget Ocab, närmare bestämt i deras Skövdefilial som jag var med och startade upp. Innan dess jobbade jag i 27 år med skadereglering inom Trygg Hansa.

Varför sökte du dig till oss?
– Jag har faktiskt länge drömt om att få jobba som förvaltare. Det är ett utmanande jobb som passar mig bra. Så när chansen kom kunde jag inte motstå att ta den.

Vad ser du mest fram emot framöver?
– Att forma samarbetet med vår nya vd Morgan Arvidsson och mina tre kunniga, trevliga kollegor Annelie Larsson, Sevana Safar och Maria Dafid, och att tillsammans med dem fortsätta att utveckla Tibrobyggen till något ännu bättre.

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se