Färgkodade tvättlås införs i våra tvättstugor

Tibrobyggen inför nu färgkodade tvättlås till våra tvättstugor för att göra det enklare för våra hyresgäster. Varje tvättstuga kommer att tilldelas en unik färg för att underlätta identifieringen.

För att underlätta övergången kommer vi först att byta ut tvättlåsbrickorna som sitter på anslagstavlan (själva brickan). Om du har ditt tvättlås hemma kan du enkelt komma till vårt kontor för att få en ny bricka installerad.

Vi inleder med tvättstugorna 1, 2 och 3, som kommer att tilldelas färgerna svart, grön och röd. Dessutom kommer vi att justera den sista tillgängliga tvättiden till kl. 21:00 och släcka belysningen kl. 21:30 för att bidra till en smidigare användarupplevelse för alla.

Vi vill även påminna om vikten av att hålla tvättstugorna rena och snygga efter användning. Detta skapar en trevligare miljö för alla. Tack för din medverkan!

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se