AB Tibrobyggen söker ny vd

Under måndagen den 24:e januari beslöt AB Tibrobyggen att påbörja rekryteringen av ny verkställande direktör. Tibrobyggens nuvarande verkställande direktör, Claes Jägevall, kommer avsluta sin tjänst när en ny ersättare finns på plats.

Bakgrunden till styrelsebeslutet är Tibrobyggens expansion de senaste åren. Förvärvandet av Brittgården och byggnationen av Snickarhöjden, Bonargården och kvarteret Örnen har skapat ett behov av att anställa en vd på heltid.

Rasmus Hägg, ordförande för AB Tibrobyggen:

-Claes är en arvoderad vd med låg tjänstgöringsgrad som väljs ett år i taget. Vi kommer nu att rekrytera en verkställande direktör som arbetar heltid.

-Claes gör ett bra jobb och vi är överens med honom om att bolaget nu behöver en heltidsanställd vd.

Eftersom Jägevall inte är intresserad av denna tjänst kommer bostadsbolaget med hjälp av kommunen att påbörja rekryteringen av en efterträdare. Jägevall kommer fortsätta att vara kvar som vd tills en efterträdare är på plats.

Claes Jägevall, AB Tibrobyggens nuvarande vd, säger så här om beslutet:

-Jag har under många år varit vd för Tibrobyggen och i början i kombination med att vara kommunstyrelsens ordförande i Tibro.

-Arbetet med Tibrobyggen har varit spännande, utvecklande och har genomgått många faser. Nybyggnationer, inköp av fastigheter på auktion och förvaltning av Tibrobyggens breda fastighetsbestånd.

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se