Viktig information om Corona- Covid 19

Med anledning av utbrottet av nya coronaviruset som orsakar sjukdomen covid-19 kommer vi på AB Tibrobyggen att anpassa våra rutiner. Det är viktigt att alla hyresgäster och besökare till våra fastigheter följer våra riktlinjer under denna period.

AB Tibrobyggens anpassade rutiner!

Felanmälan

När felanmälan görs via telefon (0771-860 860) eller via hemsidan är det viktigt att ni meddelar om någon i hushållet är sjuk och har besvär av feber, förkylning, hosta, halsont eller andningssvårigheter. Meddela oss även i felanmälan om ni har varit utomlands i ett område där smittspridning pågår.

Besök på AB Tibrobyggens kontor

Enligt UD’s och Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att minska smittspridningen av Coronaviruset bör man stanna hemma och försöka låta bli att träffa andra människor om man känner sig sjuk med symtomen för Coronaviruset. Vi rekommenderar därför besökare till vårt kontor att överväga andra sätt att kontakta oss på. Ni kan nå oss genom att ringa till receptionen på telefonnumret 0504-142 30 eller mejla oss på info@tibrobyggen.se

Vill ni meddela en viss berörd personal hos oss på AB Tibrobyggen hittar ni våra uppgifter på Tibrobyggens hemsida under fliken ”kontakta oss” som finns på första sidan längst upp till höger. Sedan klickar ni på ”vår personal”.

Kontoret kommer vara öppet som vanligt med ordinarie öppettider!

Visning av bostadslägenheter

Om ni har blivit erbjudna visning av en bostadslägenhet som ska visas av en hyresgäst är det viktigt att höra av sig och avboka visningen om man uppvisar symptom av viruset.

Ett tips kan vara att undvika handskakningar under visningstiden!

Allmän viktig information om corona- covid 19

Covid-19 är en infektionssjukdom som orsakas av ett virus. Sjukdomen påminner om influensa, med feber och hosta. De symtom som rapporterats är framförallt feber och hosta. Även andningspåverkan, halsont, huvudvärk, muskel- och ledvärk är vanliga symptom.

För att undvika att bli smittade är det viktigt att:

Tvätta händerna ofta och noggrant med tvål och vatten eller handsprit.
Försök undvika att röra vid ansiktet eller ögonen.
Håll ett visst avstånd till personer som hostar och nyser och undvik att ta dem i hand.
Hosta och nys i armvecket.

För att hålla er uppdaterade om Coronaviruset är det bra att gå in och läsa på följande länkar:

Folkhälsomyndigheten- www.folkhalsomyndigheten.se
UD’s avrådan- www.swedenabroad.se
1177- www.1177.se

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se