Välkommen Mattias!

Som Tibrobo är Mattias säkert bekant för många i vår trakt – men hos oss på Tibrobyggen är han ett nytt ansikte. Från och med den 1 februari i år är Mattias anställd som kvartersvärd. I den rollen jobbar han bland annat med att hålla snyggt i våra bostadsområden och se till att våra hyresgäster har det bra.

Innan Mattias blev en del av Tibrobyggen drev han egen biluthyrningsfirma och har också jobbat med att sälja verktyg. Dessutom är han mycket förtjust i cykling och att odla grönsaker.

Mattias är en positiv person som hoppas kunna bidra med glädje och många skratt i sin nya roll som kvartersvärd. Vi hälsar Mattias varmt välkommen i vårt gäng!

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se