Välkommen Lennart!

Du som bor med Tibrobyggen känner säkert igen Lennart. Som tidigare fastighetsskötare hos Riksbyggen är han väl bekant med våra områden, och sedan Tibrobyggen gick över till egen regi är han dessutom anställd hos oss.

Precis som alla våra kvartersvärdar jobbar Lennart med allt från dagligt fastighetsunderhåll till skötsel av våra grönytor – allt med fokus på att våra hyresgäster ska ha det rent, snyggt och tryggt omkring sig. Lennart hyser ett särskilt stort intresse för trädgårdsskötsel och blommor.

En gång i tiden arbetade Lennart som djurskötare inom lantbrukssektorn, men vi på Tibrobyggen är glada att han bytte bana och valde att komma till oss. Vi hälsar honom varmt välkommen i vårt gäng!

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se