Välkommen Henrik!

Kanske känner du igen Henrik från ditt eget bostadsområde? Som kvartersvärd är Henrik tillsammans med sina kollegor en mycket viktig del av Tibrobyggens lag.

Henrik och hans kollegor tar hand om allt från grönområdesskötsel till dagligt fastighetsunderhåll, och om det uppstår ett fel i din lägenhet är det stor chans att Henrik dyker upp med en hjälpande hand. Henrik tycker om att kunna hjälpa människor och drivs av att vara en bra kvartersvärd och kollega.

I början av sitt arbetsliv arbetade Henrik inom träindustrin, men de senaste sju åren har han jobbat i våra bostadsområden med Riksbyggen som arbetsgivare. Nu är han, precis som alla andra hos oss, anställd direkt av Tibrobyggen.

Vi hälsar Henrik varmt välkommen i vårt gäng!

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se