Nu är Morgan en del av familjen

Nu är Morgan en del av familjen

Nu är Tibrobyggens nya vd på plats. Tibrosonen Morgan Arvidsson har jobbat länge i fastighetsbranschen, inte minst som chef inom Skövdebostäder. Nu är han alltså tillbaka i Tibro – och planerar till och med att flytta hit.

En spännande kommun med positiv vilja och goda förutsättningar att fortsätta utvecklas. Så ser Tibrobyggens nye vd Morgan Arvidsson på Tibro. Den 21 september tillträdde han sin tjänst. Nu jobbar han för fullt för att lära känna verksamheten och få överblick över dess behov och möjligheter.

– Tibrobyggen har utvecklats en hel del de senaste åtta åren – vi har under den tiden ökat vårt bestånd med nästan 400 lägenheter. Jag ser fram emot att få fortsätta att anpassa Tibrobyggen utifrån de förutsättningarna. En annan viktig bit blir att undersöka hur vi utifrån marknadens förutsättningar kan utveckla befintliga och framtida fastigheter och samtidigt skapa hållbara bostadsområden, säger Morgan.

Med tanke på sina tidigare erfarenheter kommer han att ha mycket att bidra med. Närmast kommer Morgan från uppdraget som tillförordnad vd för Skövdes kommunala bostadsbolag Skövdebostäder. Innan dess jobbade han i sju år som byggchef i samma bolag, där han ansvarade för att planera och genomföra bolagets många nybyggnationer. I början av sin karriär studerade Morgan till väg- och vatteningenjör på Chalmers, och genom åren har han också haft rollen som fastighetsingenjör, projektledare och förvaltare.

– Jag är väldigt intresserad av samhällsbyggande och att ta ansvar i den processen. För mig är det viktigt med långsiktighet – att vi bygger goda, hållbara samhällen över tid, säger han.

Tibrobyggen är en viktig spelare i lagarbetet som bygger Tibros framtida samhälle. Attraktiva bostäder av rätt kvalitet är en viktig faktor, både för att dagens invånare ska trivas och för att fler ska vilja bosätta sig här. Här spelar också Riksbyggen en viktig roll, eftersom de sköter driften av alla de fastigheter som Tibrobyggen äger.

– Vi har ett väl fungerande samarbete med det gemensamma målet att ha nöjda hyresgäster, säger Morgan.

Själv bor han än så länge i Stöpen utanför Skövde – men det ska det bli ändring på. Han och hans fru har nämligen tagit över Morgans föräldragård strax utanför Tibro. Inom kort planerar de att bygga nytt på fastigheten.

– Vi har länge haft en dröm om att bo på landet och nu är det ett bra läge att uppfylla den. Jag ser verkligen fram emot att bli Tibrobo igen, säger Morgan.

Vi på Tibrobyggen gläds förstås åt den nyheten och hälsar Morgan varmt välkommen till Tibrobyggen-familjen!


Fakta om Morgan
Ålder: 54
Bor: I Stöpen – men snart i Tibro
Familj: Fru och två utflugna barn
Fritidsintressen: Familj, natur, jakt och vänner

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se