Nytt om parkeringsplatser

Tanken var att ni som bor på Skattegården skulle kunna söka parkering via vår hemsida från och med den 1 april. Tyvärr har det dock dragit ut på tiden. Men vi löser det!

Du som vill ha en parkeringsplats, kontakta oss på något av följande sätt:

• Lägg en lapp i vår brevlåda. Skriv ditt namn, adress och på vilken gata du önskar parkeringsplats.
• Besök oss i vår BoButik.
• Ring till oss.

Våra kontaktuppgifter hittar du här:

Besöksadress/Brevlåda: Centrumgatan 13
Öppet: mån 14-17:30, tis, tors & fre 9-11:30
Telefon: 0504 142 30; Telefontid: mån, tis, tors & fre 8:30-11:30

Just nu finns det enstaka platser på Norra vägen och Marsgatan. På Januarigatan finns det några få kvar och på Februarigatan och Aprilgatan är det ganska gott om platser. Detta är en ögonblicksbild som snabbt kan förändras.

OBS!

Vi börjar ta emot intresseanmälningar från och med den 11 april. Det är först till kvarn som gäller; vi kan inte garantera att du får plats på den gata du önskar.

Du står väl i kö?
När vi publicerar parkeringarna på hemsidan måste man vara registrerad i vår bilplatskö för att kunna ansöka. Kontrollera att du har registrerat om dig sedan vi bytte IT-system. 

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se