Morgan Arvidsson blir ny VD för Tibrobyggen

Pressmeddelande

Kommunägda bostadsbolaget Tibrobyggens nya VD blir Morgan Arvidsson. 

-Vi i styrelsen är mycket nöjda med rekryteringen av Morgan och ser att hans kompetens och erfarenhet, senast från Skövdebostäder, kommer vara en enorm tillgång för bolagets fortsatta utveckling, säger Tibrobyggens ordförande Rasmus Hägg.

Under vårens rekryteringsprocess fanns 40 sökande till tjänsten som verkställande direktör för Tibrobyggen.

-Vi är väldigt glada och nöjda över att få Morgan som ny VD. Det har varit ett stort intresse för tjänsten och flera sökande med goda meriter, men valet föll till slut på Morgan, berättar Rasmus.

Morgan kommer närmast från Skövdebostäder, där han varit tillförordnad VD under ett år och byggchef under flera år. Därutöver har han tidigare varit förvaltare på Västfastigheter och haft olika ingenjörstjänster på det tekniska kontoret hos Skövde kommun.

-Tibrobyggen är och har varit ett välskött bolag under nuvarande VD, Claes Jägevalls ledning, och vi i styrelsen ser rekryteringen av Morgan som ett steg i den fortsatta utvecklingen av Tibrobyggen. Hans erfarenhet och att vi nu får en VD på heltid är positivt för den fortsatta förvaltningen av våra fastigheter och utvecklingen av Tibrobyggen som en viktig del av samhällsbygget i Tibro kommun, fortsätter Rasmus.

-Det ska bli fantastiskt spännande att ta över stafettpinnen efter Claes. Tibrobyggen har utvecklats mycket under senare år och det är fantastiskt spännande att få fortsätta arbetet med bolagets framtida utveckling, säger Morgan

Avgående VD Claes Jägevall är också nöjd med rekryteringen.

-Det känns bra att lämna över chefsuppdraget till Morgan. Tibrobyggen har expanderat kraftigt under de senaste åren och det krävs en bred kunskap för att möta de utmaningar ett kommunalt bostadsbolag kan ställas inför i framtiden. Här är Morgans långa erfarenhet från bostadsbyggande och förvaltning en viktig tillgång, kommenterar Claes.

Claes kommer att fortsätta sin tjänst som VD fram tills Morgan tillträder 21 september.

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se