Tibrobyggen söker Uthyrare

Vill du vara med och bidra till Tibrobyggens nystart och framgångar? Vi söker nu en kundfokuserad och lyhörd Uthyrare. Du har en vilja att förstå varje kunds önskemål och anpassa din service därefter.

Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

Som Uthyrare är du en av de första personerna som våra nya och befintliga hyresgäster kommunicerar med, vilket gör din roll väldigt viktig i vår organisation. Du ansvarar för att förmedla och hyra ut lägenheter/parkeringsplatser. Vidare kommer du att skriva samt registrera hyresavtal och sköta avtalshanteringen i fastighetssystem, du ansvarar även för utskick och registrering av hyresgäststyrt lägenhetsunderhåll. I den här rollen bemannar du receptionen och är ansvarig för vår telefonväxel, vanligt förekommande kontorsgöromål ingår.

Du kommer att arbeta i trivsamma och nyrenoverade lokaler i centrala Tibro.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen som uthyrare är det viktigt att du är lyhörd och duktig på att kommunicera med andra människor. Du är initiativtagande, lösningsorienterad och värdesätter ett gott samarbete. Som person är du förtroendeingivande och duktig på att skapa goda relationer med våra hyresgäster. Vidare krävs det att du trivs med att ta mycket eget ansvar och driva ditt arbete framåt.

Vad kan Tibrobyggen erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete som ger utrymme för eget initiativtagande och ansvar.

Kontaktuppgifter och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
VD Morgan Arvidsson 0504-102 20 / morgan.arvidsson@tibrobyggen.se
Rekryteringskonsult Sara Stenlund 072-700 78 38 / sara.stenlund@premier.se

Skicka din ansökan till info@premier.se, märk din ansökan med ”Uthyrare Tibrobyggen”. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-06-06.

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se