Tibrobyggen söker Kvartersvärd

Vill du vara med och bidra till Tibrobyggens nystart och framgångar?

Letar du efter ett jobb där varje dag bjuder på spännande möten och nya utmaningar? Då har du hittat helt rätt! Tibrobyggen rekryterar nu kvartersvärdar till sin verksamhet. Tveka inte att skicka in din ansökan!

Om tjänsten

Som Kvartersvärd på Tibrobyggen kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen bestå av inre och yttre skötsel. Du kommer att arbeta med skötsel av grönytor, rabatter, häckar och träd, arbeta med snöröjning och grusning på vintern samt upptagning av grus på våren. Du kommer även att hantera felanmälningar samt andra inkommande ärenden, delta vid besiktningar, bointroduktion och annat kringarbete vid in- och utflyttningar, utföra inre skötsel och vidta nödvändiga åtgärder i form av reparationer och förbättringar. Arbetstiden är förlagd dagtid och du ingår i jourgruppen.

Vi har en hög laganda och hjälps åt med de utmaningar som uppstår. Du kommer att ansvara för ditt bostadsområde och planera arbetet med frihet under ansvar.

Kvalifikationer

Du som söker har erfarenhet av serviceinriktat arbete samt fastighetsskötsel och reparationer. Du har även har goda kunskaper av maskiner för fastighetsskötsel och växter. Du har datakompetens och god förmåga att kommunicera på svenska, om du dessutom hanterar engelska och/eller andra språk är det meriterande. B-körkort är ett krav.

Som person är du ansvarsfull och lyhörd för din omgivning. Att ge våra hyresgäster en bra service och gott bemötande är något som du tycker är viktigt. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och lånar gärna ut en hjälpande hand till dina kollegor.

Vad kan Tibrobyggen erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete som ger utrymme för eget initiativtagande och ansvar.

Kontaktuppgifter och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
VD Morgan Arvidsson 0504-102 20 / morgan.arvidsson@tibrobyggen.se
Rekryteringskonsult Sara Stenlund 072-700 78 38 / sara.stenlund@premier.se

Skicka din ansökan till info@premier.se, märk din ansökan med ”Kvartersvärd Tibrobyggen”. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-06-06.

 

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se