Tibrobyggen söker kundansvarig

Vill du vara med och bidra till Tibrobyggens nystart och framgångar? Vi söker nu en serviceinriktad och ansvarstagande Kundansvarig. Detta är en utvecklande tjänst där du kommer att vara ansiktet utåt för våra befintliga samt framtida hyresgäster. Välkommen in med din ansökan!

Om tjänsten

I rollen som Kundansvarig ingår en stor variation av arbetsuppgifter, men ditt huvudfokus är våra hyresgäster där du kommer att vara ansvarig för hela processen. Du arbetar löpande med bosociala, integrations- och störningsfrågor och ansvarar för kontakter med myndigheter. Vidare kommer du få ansvara för marknadsföring och arbeta proaktivt för att definiera kundbehov. Arbetet innehåller mycket kontakt via mail och telefon, även en hel del personliga möten samt att du stöttar upp i receptionen vid behov. Du ansvarar även för lägenhetsbesiktningar vid utflyttning.

Rollen ingår i Tibrobyggens ledningsgrupp och du har ett nära samarbete med dina kollegor. Du kommer att arbeta i trivsamma och nyrenoverade lokaler i centrala Tibro.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet inom administration, med fördel om du hyrt ut lokaler och/eller lägenheter tidigare. Det är meriterande om du har kunskap kring hyresjuridik/hyreslagen och fastighetsbranschen samt att du innehar en god ekonomisk förståelse.

I denna roll är det viktigt att du är ansvarstagande och duktig på kundbemötande. Du kommer att få en spännande vardag där ingen dag är den andra sig lik. Du är bra på att hantera kunder och möta människor i olika situationer och perspektiv, du har en god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.

Rollen ställer höga krav på att kunna arbeta självständigt och vara både drivande samt proaktiv. Du har en god analytisk förmåga att förstå kundbehov och själv komma med egna lösningar som passar Tibrobyggen och kundens behov.

Eftersom du kommer tillhöra en liten grupp är det viktigt att du vill arbeta på en arbetsplats där ni hjälps åt och där samarbete är en naturlig del av din vardag.

Vad kan Tibrobyggen erbjuda dig?

Vi erbjuder dig en trygg anställning i kärnan av vår verksamhet med korta beslutsvägar. Här kommer du att ha en stor möjlighet till att kunna påverka och faktiskt göra skillnad.

Kontaktuppgifter och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
VD Morgan Arvidsson 0504-10220 / morgan.arvidsson@tibrobyggen.se
Rekryteringskonsult Sara Stenlund 072-700 78 38 / sara.stenlund@premier.se

Skicka din ansökan till info@premier.se, märk din ansökan med ”Kundansvarig Tibrobyggen”. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-05-03.

 

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se