Tibrobyggen söker fastighetschef

Vill du vara med och bidra till Tibrobyggens nystart och framgångar? Ett viktigt steg i vår nya organisation är att rekrytera in denna tjänst.

Vi söker just nu en Fastighetschef som kan förvalta och utveckla de stora potentialer som finns inom Tibrobyggen. Låter det som ett uppdrag för dig? Välkommen med din ansökan!

Om tjänsten

Vi söker dig som vill vara delaktig i vår framtidsresa!

Rollen som Fastighetschef innebär att du kommer att ansvara för hela förvaltningsprocessen utifrån Tibrobyggens mål. Du arbetar löpande med underhåll, planering, budgetering, genomförande och garanti.

Fastighetschefens uppdrag är att säkerställa fastigheternas tekniska standard samt hälsa och säkerhet hos dem som bor, arbetar och vistas i och omkring fastigheterna. I denna roll ingår att ha övergripande tillsyns- och underhållsbesiktningar, projektledning av underhålls-, kund- och reinvesteringsprojekt samt handläggning av försäkringsfrågor och säkerställa att myndighetsbesiktningar och lagstadgade kontroller utförs.

Fastighetschefen ansvarar för att skapa trygghet och främja ett samarbetsklimat som bygger på öppenhet, respekt och delaktighet utifrån arbetsplatsens värdegrund. Du blir chef över en arbetsgrupp som består av arbetsledare, tekniker, kvartersvärdar och lokalvårdare, totalt ca 9 medarbetare. Fastighetschefen rapporterar direkt till VD. Rollen tillhör ledningsgruppen och du kommer att samarbeta nära dina kollegor. Du kommer att arbeta i trivsamma och nyrenoverade lokaler i centrala Tibro.

Kvalifikationer

Vi söker dig med relevant utbildning tillsammans med erfarenhet inom fastighetsförvaltning. Det är en stor fördel om du har minst fem års erfarenhet från arbete i ledande befattning med budgetansvar, erfarenhet av upphandlingar och avtal samt att du har arbetat inom bostadsförvaltning.

Vi håller vad vi lovar. Du har en viktig roll där du kommer ansvara för fastigheternas underhåll och budgetplanering med våra hyresgäster i fokus. Vi ser att du har en god administrativ, ekonomisk och organisatorisk förmåga att skapa struktur och balans. Du har även en god kunskap om fastighetstekniska funktioner. Du innehar god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift. Du agerar affärsmässigt och är duktig på att etablera och utveckla långsiktiga och professionella relationer genom en förtroendefull dialog. Vi välkomnar dig som vill ta initiativ och driva förbättringsprojekt.

Som chef och ledare ses du som lyhörd och ansvarsfull, du är duktig på att motivera och engagera dina medarbetare samt att du kan agera kraftfullt när det behövs.

Vad kan Tibrobyggen erbjuda dig?

Vi erbjuder dig en trygg anställning i kärnan av vår verksamhet med korta beslutsvägar. Här kommer du att ha en stor möjlighet till att kunna påverka och faktiskt göra skillnad.

Kontaktuppgifter och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
VD Morgan Arvidsson 0504-10220 / morgan.arvidsson@tibrobyggen.se
Rekryteringskonsult Sara Stenlund 072-700 78 38 / sara.stenlund@premier.se

Skicka din ansökan till info@premier.se, märk din ansökan med ”Fastighetschef Tibrobyggen”. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-05-03.

 

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se