Tibrobyggen söker Ekonom

Vill du vara med och bidra till Tibrobyggens nystart och framgångar? Vi söker nu en driven och engagerad Ekonom. I rollen som Ekonom får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb.

Om tjänsten

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i affärssystem med rutiner kring ekonomi och administration samt god förståelse för IT.

Rollen som Ekonom hos oss består till stor del av återkommande rutinarbete, men också av att ta fram rapporter och genomföra analyser och förbättringsarbeten. Du kommer att arbeta med budget, prognos och uppföljning, hyres- och fakturahantering samt administrativt stöd kring HR och inköp. Som Ekonom på Tibrobyggen du rapporterar till företagets VD. Du kommer att arbeta i trivsamma och nyrenoverade lokaler i centrala Tibro.

Kvalifikationer

Vi söker dig med en utbildning inom ekonomi och några års erfarenhet från fastighetsförvaltning. Att du har goda kunskaper kring tillämpning av olika regelverk och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift är ett krav. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av HR-administration.

Du trivs i en analytisk roll där du får ta stort eget ansvar och driva ditt arbete framåt. Du har lätt för att samarbeta med andra och kan på ett enkelt sätt förklara ekonomi och analyser på ett tydligt sätt så andra förstår. Att arbeta mot uppsatta mål och deadlines är inga problem för dig – du är en strukturerad och noggrann person som på ett bra sätt kan prioritera i ditt arbete.

Vad kan Tibrobyggen erbjuda dig?

Vi erbjuder dig en trygg anställning i kärnan av vår verksamhet med korta beslutsvägar. Här kommer du att ha en stor möjlighet till att kunna påverka och faktiskt göra skillnad.

Kontaktuppgifter och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
VD Morgan Arvidsson 0504–10220 / morgan.arvidsson@tibrobyggen.se
Rekryteringskonsult Sara Stenlund 072-700 78 38 / sara.stenlund@premier.se

Skicka din ansökan till info@premier.se, märk din ansökan med ”Ekonom Tibrobyggen”. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-04-25.

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se