Tibrobyggen söker Drifttekniker

Vill du vara med och bidra till Tibrobyggens nystart och framgångar?

Är du en tekniskt kunnig och engagerad person som brinner för att ge god service? Då har du hittat helt rätt! Tibrobyggen söker nu en drifttekniker till sin verksamhet. Tveka inte att skicka in din ansökan!    

Om tjänsten

I den här rollen kommer du att arbeta med löpande tillsyn, skötsel, underhåll och installationer hos våra hyresgäster. Arbetet utförs så väl på egen hand som tillsammans med övriga kollegor i gruppen. Du kommer att ansvara för driftövervakning av ventilations- och värmesystem, filterbyten, felavhjälpande reparationer, ronderingar, tex systematiskt brandskyddsarbete och brandlarmsprovningar. Du ansvarar själv för att bevaka och hantera inkomna felanmälningar för ditt område, men även ha ett övergripande driftsansvar för fastighetsbeståndet. Du planerar och lägger upp ditt arbete självständigt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en utbildning inom driftteknik alternativt motsvarande erfarenheter. Du har några års arbetslivserfarenhet sen tidigare och då fördelaktigt inom fastighetsbranschen alternativt som elektriker.

Du kommer att ha ett nära samarbete med såväl hyresgäster, partners och underleverantörer, vilket gör att vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet. Det är viktigt att du som person gillar att möta nya människor och att du tar ett stort eget ansvar över det jobb du utför. Du har en flexibel personlighet och är framför allt lösningsfokuserad.

Vad kan Tibrobyggen erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete som ger utrymme för eget initiativtagande och ansvar.

Kontaktuppgifter och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
VD Morgan Arvidsson 0504-10220 / morgan.arvidsson@tibrobyggen.se
Rekryteringskonsult Sara Stenlund 072-700 78 38 / sara.stenlund@premier.se

Skicka din ansökan till info@premier.se, märk din ansökan med ”Drifttekniker Tibrobyggen”. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-06-06.

 

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se