Tibrobyggen söker arbetsledare

Vill du vara med och bidra till Tibrobyggens nystart och framgångar?

Letar du efter ett jobb där varje dag bjuder på spännande möten och nya utmaningar? Då har du hittat helt rätt! Tibrobyggen söker just nu en ansvarsfull och flexibel Arbetsledare. Tveka inte att skicka in din ansökan!   

Om tjänsten

Som Arbetsledare hos oss kommer du tillsammans med Fastighetschefen att leda och fördela det dagliga arbetet i arbetsgruppen som består av kvartersvärdar, fastighetstekniker och lokalvårdare, totalt ca 9 personer. Du arbetar även löpande med fastighetsskötsel, reparationer, felsökningar och ansvarar för jourgruppen.

Tillsammans med arbetsgruppen säkerställer du att hyresgästerna känner sig trygga och nöjda med sitt boende. Ni kommer att ta emot felanmälningar, arbeta med felavhjälpande underhåll samt yttre- och inre fastighetsskötsel. Utöver detta ingår även mycket kundkontakt i bostadsområdena, visning av lägenheter och bointroduktion av nya hyresgäster.

Kvalifikationer

Vi söker dig med fastighetsrelaterad utbildning och erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vi ser att du med fördel har goda kunskaper av maskiner för fastighetsskötsel och växter. Du har datakompetens och god förmåga att kommunicera på svenska, om du dessutom hanterar engelska och/eller andra språk är det meriterande. B-körkort är ett krav.

Är du en lagspelare som är duktig på att motivera och engagera människor i din omgivning? För att lyckas i rollen krävs just det. Att ansvara för en god arbetsmiljö och involvera arbetsgruppen är något som du tycker är viktigt. Som person är du serviceinriktad, kvalitetsmedveten och har förmågan att planera ditt eget samt dina kollegors arbete på effektivt sätt. Du behöver också kunna se och möta hyresgästernas behov på ett professionellt sätt.

Vad kan Tibrobyggen erbjuda dig?

Vi erbjuder dig ett spännande och varierande arbete som ger utrymme för eget initiativtagande och ansvar.

Kontaktuppgifter och ansökan

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta:
VD Morgan Arvidsson 0504-10220 / morgan.arvidsson@tibrobyggen.se
Rekryteringskonsult Sara Stenlund 072-700 78 38 / sara.stenlund@premier.se

Skicka din ansökan till info@premier.se, märk din ansökan med ”Arbetsledare Tibrobyggen”. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-05-03.

 

Välkommen till Tibrobyggens webb!

Vi ser att du använder Internet Explorer som webbläsare, Tibrobyggens webb kräver en modern webbläsare för att se ut och fungera på ett bra sätt. Vi rekommenderar därför att du använder en nyare webbläsare när du besöker oss.

Observera att om du väljer att fortsätta med Internet Explorer kommer innehållet på sidorna inte visas som det är tänkt, det går dock att tillgodogöra sig informationen ändå.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Tibrobyggens webb. Om cookies på tibrobyggen.se