AB Tibrobyggen rekryterar ny vd

Nu är rekryteringen av ny vd för AB Tibrobyggen igång!

VD sökes till AB Tibrobyggen

Vill du bli en viktig kugge i Tibros framtida utveckling? Är du en trygg ledare med erfarenhet av att driva och utveckla bolag, gärna inom fastighetsbranschen? Då är du kanske vår nya VD!

Tjänstebeskrivning

Som VD i AB Tibrobyggen kommer du att ha en betydande och långsiktig roll att driva och utveckla vårt bolag, utifrån hållbarhet och ekonomisk stabilitet samt att bibehålla bolagets kundfokus och höga servicenivå gentemot kommuninvånare och företag. Du blir ytterst ansvarig för bolagets verksamhet och resultat. I rollen ingår ett helhetsansvar för utveckling, ekonomi, marknad/sälj samt förvaltning av beståndet. Förväntningen på dig som VD är att du på ett affärsmässigt och innovativt sätt ansvarar för att bolaget når sina strategiska mål, med kunden i centrum. Du kommer att få i uppdrag att se över och utveckla bolagets organisation.

Som VD arbetar du på styrelsens uppdrag och du kommer att representera vårt bolag i olika publika sammanhang. Du ansvarar för rapportering till bolagets styrelse och att bolaget har en god relation och ett gott samarbete med kommunens politiker och tjänstepersoner.

Vad erbjuder vi dig?

Som VD för AB Tibrobyggen kommer du att leda och utveckla ett välmående bolag med god ekonomi och nöjda hyresgäster. En viktig del av arbetet är att verka i den demokratiska processen och samverka med Tibro kommun i olika frågor, där du blir en naturlig samarbetspartner.

Låter det intressant?     

Vår samarbetspartner i den här rekryteringen är rekryteringsföretaget Premier. Har du frågor, så tveka inte att ringa rekryteringschef Malou Lundgren, tel. 0733-200 880. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast, dock senast 10 april 2020.

 

För mer information om tjänsten som vd, följ länken: https://www.premier.se/soker-du-jobb-2/?jaid=2482

Välkommen med din ansökan!

 

Uppdaterad senast 26 mars, 2020.

Tibrobyggen AB Centrumgatan 11
543 30 Tibro

0504-142 30
info@tibrobyggen.se